IC  Retriver's Grace Stone

HCM 2024

PK normal

PRA normal

Stamtavla


Grace är Fias dotter som vi har väntat på denna vackra snöflicka. Hon visar fina egenskaper och är social och vill vara i centrum. Pratig som bara bengaler är på ett härligt sätt.

IC Retriver's Claire

HCM 2024 

PK normal
PRA normal

Stamtavla


Clarie är dotter till Lani. Vi har stora förhoppningar på henne. Hon är mamma Lanis motsats. Hon är social orädd, nyfiken frammåt. Kommer upp och myser och ligger i knäet hos oss på kvällarna. Det ska bli spännande att följa hennes utveckling.

Våra kastrater

IC Retriver's Kiara

Fia från vår egen uppfödning har nu tagits bort från avelsprogrammet. Hon är ff ett litet busfrö men också väldigt duktig att lära sig, väldigt social och har mycket lätt för att anpassa sig i nya miljöer. Hon är vår reklamkatt, hon är nyfiken framåt och har lätt för att göra trick som önskas i reklamfilmer. Kelig och lättsam och orädd. Social och väldigt pratig.

Sune är kastrat och är en Helig Birma. Han är världens bästa sorkjägare och livsnjutare.. Jag har nog aldrig haft en snällare katt än denna kille. En myskisse som till större delen är ute och jagar än är inne. Har inte mycket till övers för damerna som har för mycket bus för sig.

Piratkattens Survivor

Charlie kallar vi denna killa, även han kastrat. Han är av rasen PixieBob och är polydactyl vilket betyder att han har en extra tå. I hans fall har han fått tummar. Jag tycker det ser hur gulligt ut som helst. Mycket därför han använder framtassarna som händer och greppar med hela tassen.. Han är burdus och stormar fram som en heffaklump. Att vara kattlik och smidig har helt gått honom förbi. Han är en klumpeduns, hörs lång väg när han dunsar ned för trappen eller springer fram i huset... Pratar hur mycket som helst och hänger med som en hund ute på gården. Så m a o är han mera hund än katt.

Nordic Light Paw Print