Retriver's bengaler

Välkommen till min bengalsida!

1 Vecka

Ja detta blev SUITS kullen. Kunde inte låta bli, vi kollar på den serien just nu så därför kändes det helt rätt att döpa dom efter dessa karaktärer. Denna kull är den största, då menar jag att jag inte tidigare fått en kull med en så hög vikt på alla ungar. Dom var väl stora vid födelsen och det fortstätter. Man kan m a o verkligen säga att dom växer så det knakar.

Harvey Specter

Denna förstfödde lille eller ska vi kanske säga som det är "stora" gosse. Han kommer bli så vacker som redan som nyfödd visar vackra tydliga spottar. Jag är ff osäker om det är en mink el lynx, tiden får visa.

Rachel Zane

Denna vackra tös kom som nr 2. Hon har en så märklig ton jag aldrig fått tidigare. Ska bli så spännande att följa utvecklingen i hennes mönster. Hon har som nyfödd redan varma toner i pälsen och tydliga spottar.

Donna Paulsen

Denna fina mink marble tösen kom som nr 3. Jag hade svårt när hon föddes att se om hon var en marble eller inte. Tror hon kommer få en hyggligt vackert marble mönser som även denna kommer bli spännande att följa.

Mike Ross

Denna kille har även han som syrran i samma färg en märklig ton jag inte fått tidigare. Dessa klart ljusa botten med en enorm kontrast till spottarna, ja som sagt väldigt intressant mönster och ton som jag ska följa med glädje.