Retriver's bengaler

Välkommen till min bengalsida!

10 Veckor

Nu är det verkligen fullt ös medvetslös som gäller. Dom har tagit över hela vardagsrummet och härgar på som små "vilddjur" fast tama med fulla av en enorm energi. Eller ja till energin tar slut som slocknar dom väldigt fort. Dom vill gärna komma upp i knäet på oss i soffan när vi är där, men som sagt endast korta stunder sen spritter det i benen igen. 

Miss Moneypenny

Hon visar sig vara den tuffaste av dom alla. Först fram och tar för sig vad det än gäller. Väldigt nyfiken och trygg tjej. Hon vet vad hon vill och försöker så gott det går få sin vilja fram, även om det inte alltid går som hon tänkt 🤩.

007

Enda killen i gänget. Han tar plats nu. Även han är en liten kaxig en men inte fullt lika framåt som Miss Moneypenny. Han kommer gärna till knäet och stannar ganska länge. Älskar att bli klappad och spinner direkt, då sitter han gärna kvar en lång stund och myser 💔.

Miss Octopussy

Denna lilla ljuvliga tös är väldigt lik sin bror i sitt sätt att vara. Kanske inte lika busig men absolut lika gosig. Kommer gärna upp i knäet och gosar. Så snart man klappar henne så börjar hon spinna. 

Miss Mary Goodnight

Denna mörka mystiska tös har jag ännu inte kommit helt på det klara med. Ena stunden är hon blyg och nästa är hon hur kavat och kaxig som helst. Hon kommer ibland upp i knäet men inte lika ofta som sina syskon. Man får jobba lite med förtroendet men när hon kommer ja jösses då blir man som salig 😘.